Wednesday, July 18, 2012

Vote for Lyssa Faizureen tau laling

     Haaa! Siapa Lyssa Faizureen nih? Haih, takkan tak kenal kot! Punyalah meletup kebabom blog dia boleh pulok hampa buat-buat tak kenal! Dei kamoo, jangan jelesz dengan kejayaan owang orang lain ek.. Tak elok tauk! 

     Anyway, for the newbie yang masih nak berjinak-jinak dalam dunia blogging nih, and langsung tarak kenal Lyssa Faizureen ni kan don weri sebab gua ada kasik gambo nak buat lu olang teruja and eksaited and suka and suki and tertarik nak mengevote Lyssa Faizureen nih : )

Cara menggayakan jeans nak pergi keluar malam with girlfren

Cara menggayakan jeans nak keluar dating untuk 1st time

Cara menggayakan jeans nak pergi mesyuarat half formal

     Haaaa, suda kenal kan? Haaaa, dah kan? Sooo, apa lagi! Silalah kita beramai-ramai mengevote Lyssa Faizureen... Follow steps kat bawah nie kalau nak vote okie lalingssekalian...


2) Cari petak yang ada tertulis nama Lyssa.

3) Then, scroll sampai bawah sekali sampai jumpa bawah ni


4) Afta that, yu tekan perkataan vote yang kaler merah kat belah tangan kiri yu... 

5) Dia akan keluar cam ni kan... Yu oll follow je lah instruction yang ada untuk merealisasikan impian yu oll untuk mengevote Lyssa.


6) Dah tekan benda tu, akan terkeluar satu form yang suruh yu isi benda-benda kan.. Sooo, tunggu apa lagi! Isi jelah! Dah siap isi, akan ada tulisan yang tulis Registration Successful or something like that laaaa.. 

7) Lepas tu kan dia kan suruh kan kita kan pergi kan check kan email kan kita kan? Kan? Kan? Kan? U pergi la check dengan kadar segera sesegera segeranya! 

8) Untuk pengguna akaun yahoo, lihat sini


8) Pengguna akaun google pulak, yu tengok sini


9) Yu tekanlah apa yang telah dikasi warna tu..

10) Lepas tekan, cari nama Lyssa and lepastu scroll lagi sampai bawah sekali sampai jumpa butang vote yang ada kat nombor 4 tadi.

11) Lepastu, dah siap!!! Yu dah boleh blah dah : )

Gua dah vote! Lu bila lagi? Heheh *tunjuk senyum senget yang macho lagi nacho : )

6 comments :

  1. Replies
    1. Betul, betul, betul! Kiut Sesangat lah : )

      Delete
  2. dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

    jom nak hadiah dari dieya?
    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. kita pakat2 tolong Lyssa,,, :)

    ReplyDelete
  4. vote vote!

    http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

    singgah sini sambil follow u

    ReplyDelete
  5. HYE! DENO DATANG FOLOW SINI DARI BLOG LYSSA!jemput la ke blog deno nanti ya... kenali SLE di blog deno! ^_^

    ReplyDelete