Sunday, September 22, 2013

Segmen 1st Mama


     Assalamualaikum warahmatullahi Wabarakatuh pembuka bicaraku pada hari ini. Cewah, tetiba lak aku ni puitis semacam! Aish! Kan ke ayu aku kalau buat camtu setiap hari? Harharhar xD Gedik la pulak aku nih!


     Tadi aku blogwalk, n suddenly nampak la pulak blog Mama ni... Aku suka design blog dia. Kawaii gitu :D Kaler pink lak tu! Paling aku tertarik skali tengok dia punya header. Cantik sesangat! Kalah header aku yang hot tu!!


     Pastu scroll bawah nampak la pulak segmen dia. Baca entri n tengok la syarat2 dia. Hmmm, takde la susah sangat syarat dia. So, dengan bangganya aku pun ngejoin la segmen ini :D


     Btw, aku suka gambar yang mama dah reka untuk segmen ni. Totemo kawaii desu ne!!!!


     Okay, thats it for today's entry. Aku tak mo la tulis pepanjang nanti kang takde la pulak orang yang sanggup nak membaca :D So, tata!

12 comments :

  1. selamat bersegmen . nak join jugak ni tapi belom berkesempatan

    ReplyDelete
  2. salam dear, terima kasih kerana sudi join segmen mama..
    hihihi.. siap ada entry tu... terima kasih tau.....
    salam perkenalan dari mama.. :)

    ReplyDelete
  3. salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
    sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    >__<

    ReplyDelete
  4. slm...ida dtg dr segmen yg sma. cari knalan. follow ida blik yer http://kisahkita-story.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow.. jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete