Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog



     Inilah kali kedua wa join segmen from Lyssa Faizureen . Yang first ialah > JEMPUT TEKAN . JEMPUT TEKAN < And, sememangnya all segmen from Lyssa Faizureen is the most AWESOME segments eva! *Ta tipu naaaa... Wa ta main tipu - tipu nih : ) Hekhek . Nak join just tekan banner kat atas tu . 

1) Kenapa saya berblog ?

  •  Tak ada niat pun sebenarnya . Just for suka - suka : ) 


2) Macam mana saya boleh terjebak dalam dunia blogging ?

  •  Kawan yang kenalkan . Nak bukak blog dia boleh tekan > SINI < Dia dah lama tak update blog dia tau : ( Sobsob... Dia ni sebenarnya ada blog lain tapi dia tak bagitau wa la pulak . Dia kata blog baru dia tu SECRET giler! 

 3) Apa tujuan asal saya berblogging ?

  •  Just nak cerita tentang life sendiri , diri sendiri , and all pasal sendiri . Tapi , kalau nak tarik lebih ramai orang follow tak boleh jual ikan kan , so wa start ceciter pasal semua benda yang wa anggap menarik yang ada di sekeliling wa . And , as a result , ramai gak orang datang follow : ) 

4) Apa yang menariknya tentang blog saya ni ?

  •  Well [dah rasa diri ni artis lak] , depends on orang laaaaaar . Semua sebab musababnya wa dah tulis dalam entri > INI ! JANGAN MALU - MALU NAK TEKAN < Just read and sila lah gelak -gelak dengan sepenuh hati : ) 
Moral of da story , jangan be sooooo soooo perasan : )
5) Siapa sumber inspirasi saya dalam dunia blogging ?

  •  1) Maria Elena . I just nak follow gaya penulisan dia yang awesome lagi santai and gelak - gelak sampai keluar air mata tak berdarah walau dah dibaca berulang - ulang kali ! 
  •  2) Cik Epal . Nak tiru gaya dia tulis gak : ) 
  •  3) Last but not least , Lyssa Faizureen ! Suka tiru gaya dia edit blog . Tapi wa ta tiru apa pun.. Just tiru untuk jadikkan blog ni lebih ringan and cute macam blog Lyssa
     So , ada sesiapa yang BERMINAT nak baca entri wa yang paling first ? Kalau nak , dipersilakan tekan > http://kazeyuko.blogspot.com/2010/10/hello-n-hye.html < Hakhak ! Ok , babai kebabom !

41 comments :

  1. datang dari segmen sama.
    http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini jugak ye :) http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  3. dr segmen lyssa =)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  5. segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.309..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen lyssa... ^_^

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. hi!

    dr segmen yang sama :)

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #312

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  10. MORNIIIIIING!!
    Singgah sini :D

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  11. Hello Awak., Singgah sini dari Segmen yang sama :)

    http://nazuerahazhar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  12. http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama :)

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  14. dari segmne yang same.. singgah cini..

    http://megatemy.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  15. Hai , dari segmen yang sama :)
    Hepi blogging yerr .

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. Selamat berkenalan ^_^
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Jadi follower # 317

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku-berblog/

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yang sama..
    done follow you! (318) follow me back!

    http://didijojo.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. Zam terbang melayang dari segmen Lyssa & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    Ok, gtg now~ Bye :D

    ReplyDelete
  19. Datang dari segmen sama . singgah lah blog saya lak !!

    http://nurfatinfarhanim.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. Ampun tuanku patik dtg mengadap.hihii.suka2.

    ReplyDelete
  21. datang menyerbu blog oshem ini. from same segmen. hit me back yer :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. singgah BW dari segmen yang sama ^^ happy blogwalking

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  23. Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


    Tq

    ReplyDelete
  24. dari segmen lyssa :)

    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  25. Salam.
    dari segmen yang sama, kite pun buat blog ni just for suka suka,, :)

    have a nice day!

    ReplyDelete
  26. BW dr segmen yang sama

    http://eryati.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. salam..singgah sini dari segmen yg sama http://iznawzi.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini dari segmen yang sama :) jangan sombong-2 ya :)

    ReplyDelete
  29. singgah,baca entry,follow sekali..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  30. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  31. dtg terjah dari segmen yg sama. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  32. maaf sebab lambat terjah blog ni...dari segmen sama :)

    http://www.anisempoi.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  33. singgah dari segmen yg sma !

    salam kenal eh ~ huuuueee..^____^

    follow ur blog..winkwink

    ReplyDelete
  34. tambah geng blogger dengan bersegmen :)

    ReplyDelete
  35. hi.. singgah belog awak n follow, dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  36. salam hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  37. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  38. jalan-jalan sini :D

    http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  39. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete