Monday, September 17, 2012

Cheese kepada Cheesy Wedges milik KFC is BUYABLE!!!

     Tahu ke apa benda Cheese kepada Cheesy Wedges tu apa benda? Kalau tatau, i show yu okie. No worry laaaa... King Ayam is a very nice person : ) [sesi perasanan diri telah bermula...]

Presenting.... Cheesy Wedges from KFC!!!!

     So, this is the sedapest ever food from KFC! Oh, the cheese... Soooooo sedap woooo. Sedapnya hingga mampu membuatkan otakmu terus memilih Cheesy Wedges sebagai makanan kegemaran yu oll. Sedapnya hingga menjilat jari [jer] ! 

Yang diARROW - ARROWkan tu ialah Cheesy Wedges's Cheese

     Fahamkah kamu? Kalau tarak paham, sila buat-buat faham okeh. Malas i nak cakap! So, buat peminat cheese yang pada cheesy wedges, now yu oll boleh beli REFILL CHEESE seberapa banyak pun yang yu oll nak! Cheese refill ni dia masukkan dalam tupperware yang buat letak mash potato tue... Fahamkah? Meh i tunjuk yu oll yang tak faham ni : )


     Itulah tupperwarenya! [sebenarnya tatau nak panggil apa so panggil tupperware je la] Satu bekas, 1 Ringgit Malaysia only. So affordable kan?

Nak pergi makan cheese : ) Babai!

3 comments :

  1. Kalau am, the sedapest food evah kat KFC mestila Mashed Potato dia,

    ReplyDelete
  2. PERGGHHHHHHHH ... CHEES MEMBUAK2 .. SESEDAP GEGILE LA .. I LOIKE DAMN DAMN MUCHI .. EKEKE

    BILE TGOK ENTR NIH .. RASE NK PERGI MKN KEPC TERUS .. HAHA

    AWOP .. BLANJE .. NGEEEE~

    ReplyDelete